top of page
studioknap-3.jpg
kapstok.jpg
studioknap.jpg

Design & Realisatie

Ontdek de kracht van persoonlijk interieuradvies, uniek design en zorgeloze realisatie bij STUDIOKNAP.

 

Met onze creatieve visie, aandacht voor detail en nauwe samenwerking creëren we interieurs die inspireren, ontspannen en indruk maken. Of het nu gaat om het transformeren van zakelijke ruimtes voor een professionele uitstraling, of het creëren van een warme thuisomgeving die jouw persoonlijkheid weerspiegelt, wij bieden een allesomvattende aanpak die jouw verwachtingen overtreft.

 

Stap binnen bij STUDIOKNAP en ontdek hoe wij jouw interieurwensen werkelijkheid laten worden. Om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken, nodigen we je ook uit om direct contact op te nemen. 

Onze werkwijze

In drie Stappen naar Jouw Droominterieur? 

 

Verkennen van Jouw Visie

Samen duiken we diep in jouw wensen, dromen en behoeften, en creëren we een helder beeld van jouw ideale interieur.

 

Creëren van Unieke Ontwerpen

We brengen jouw visie tot leven met op maat gemaakte, inspirerende ontwerpen die perfect passen bij jouw stijl en levensstijl.

 

Realisatie van Jouw Droom

Stap voor stap begeleiden we jou door het proces, zodat je kunt genieten van een zorgeloze transformatie naar jouw droominterieur.

Beloften & Samenwerking

Bij STUDIOKNAP beloven we jou een ervaring die je niet snel zult vergeten. We laten jouw persoonlijkheid stralen door middel van unieke en inspirerende ontwerpen die echt bij jou passen. Je kunt op ons rekenen voor professionele begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces, met een focus op jouw tevredenheid en gemak. We streven naar niets minder dan perfectie in elk detail, met de beste materialen, vakmanschap en service, om jou een onvergetelijke ervaring te bieden.

Bij ons staat jouw stem centraal. We werken nauw samen om ervoor te zorgen dat jouw visie volledig tot uiting komt in het uiteindelijke ontwerp. We houden je altijd op de hoogte en zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van alle aspecten van het project, inclusief kosten, planning en besluitvorming. Jouw tevredenheid staat voorop. We luisteren naar jouw feedback, passen ons aan jouw behoeften aan en zorgen ervoor dat je je altijd gehoord en gewaardeerd voelt.

Bij STUDIOKNAP gaan we verder dan alleen het creëren van mooie interieurs. We streven ernaar om een langdurige relatie op te bouwen gebaseerd op vertrouwen, transparantie en wederzijds respect. Samen maken we jouw interieurdromen werkelijkheid.

C9B3433D-0DA6-4B44-B915-746973C3CAF6_edited.jpg

VERKENNEN VAN JOUW VISIE

Meetup with interior designer

CREËREN VAN UNIEKE ONTWERPEN

kim1_edited.jpg

REALISATIE VAN JOUW DROOM

C9B3433D-0DA6-4B44-B915-746973C3CAF6_edited.jpg

VERKENNEN VAN JOUW VISIE

Diepgaande intake

Visuele inspiratie

Definitief van Visie & Doelen

Meetup with interior designer

CREËREN VAN UNIEKE ONTWERPEN

Conceptontwikkeling

Schematische ontwerpfase

Uitwerking en presentatie

kim1_edited.jpg

REALISATIE VAN JOUW DROOM

Planning & Voorbereiding

Uitvoering & Coördinatie

Afwerking & Oplevering

bottom of page