top of page
studioknap-20_edited_edited.jpg

About

Kim, eigenaresse van STUDIOKNAP

Met een achtergrond als eindverantwoordelijke visuele communicatie voor grote modemerken heeft ze de nodige ervaring met de inrichting van stands, showrooms en winkels. Tijdens de coronapandemie begon het te kriebelen en besloot Kim het roer om te gooien. “Mijn passie ligt bij het maken van mooie dingen voor mensen. Ik wil mooie producten leveren en mensen volledig ontzorgen.”

In de zakelijke markt heeft Kim al mooie successen op haar naam staan. Zo verzorgde zij voor een vastgoedondernemer in Utrecht de volledige inrichting van 42 short stay appartementen. Deze appartementen, speciaal bedoeld voor expats, werden door Kim volledig turn key ingericht.

“Ik houd altijd oog voor de wensen van mijn klanten. Alleen zo komen we tot een resultaat waar mensen echt blij van worden.”

 

Vrije tijd is kostbaar en ik begrijp heel goed dat je die niet constant bij verschillende meubelzaken door wil brengen. Als professional kan ik dit volledig uit handen nemen. Daarbij houd ik altijd oog voor de wensen van mijn klanten, zonder mijn eigen voorkeur door te drukken. Alleen zo komen we tot een resultaat waar mensen echt blij van worden.”

bottom of page