top of page

RESTITUTIEBELEID

 

We hebben een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een retour aan te vragen. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw product zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het hebt ontvangen, ongebruikt en in de originele verpakking. Je hebt ook het ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Om een retour te starten, kunt u contact met ons opnemen via webstore@studioknap.nl.  

 

Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen we u instructies over hoe en waar u uw pakket naartoe kunt sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retouraanvraag in te dienen, worden niet geaccepteerd. Helaas bieden wij (nog) geen gratis retouren aan. U bent verantwoordelijk voor de kosten van uw retour. Deze kosten worden niet gerestitueerd. 

U kunt altijd contact met ons opnemen voor retourvragen op webstore@studioknap.nl

Schade en problemen Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen evalueren en het kunnen oplossen.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen | Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals aangepaste producten van bederfelijke goederen (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen). Neem contact op als je vragen of opmerkingen hebt over je specifieke object. Helaas kunnen we geen retouren in de uitverkoop of cadeaubonnen accepteren.

Ruilen | De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is door het artikel dat u hebt te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, een afzonderlijke aankoop voor het nieuwe artikel te doen.

Terugbetalingen | We zullen u op de hoogte stellen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als dit is goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling ook verwerkt en boekt.

bottom of page